iigaspike.com

ilmaista rahaa/ tienaa netissä/ parhaat ptc sivut

Muita Tienaus Tapoja 


    
          Tässä on sitten muita hyviä konsteja tienata vähän ylimääräistä. Kannattaa liittyä vaikka kaikkiin. (Suosittelen ottamaan adblockin pois päältä jos semmoinen on, jotta saat kaiken hyödyn näistä sivuista.)

 

 


          Myearn on sivusto, jossa osallistutaan erilaisiin kampanjoihin. Sivusto on suomenkielinen ja saat rahaa täyttelemällä kyselyitä, osallistumalla kilpailuihin jne. Et sitoudu mihinkään, mutta lue kuitenkin huolella mihin osallistut. Rahaa saat keskimäärin 0.5 - 1.5 euroa per kampanja. Minimi summa mitä saat ulos on 5 euroa ja tämä maksetaan Paypal tai pankkitilille. Saat tuon 5 euroa täyteen vaikka tunnissa jos niin haluat.

          Triaba panel on erittäin hyvä ja vaivaton tapa ansaita euroja tilillesi. Täyttelet vaan kyselyitä suomalaisista tuotteista ja palveluista. Rekisteröidy sivulle ja he lähettävät sinulle sähköpostia aina, kun on kysely minkä voit tehdä. Kyseisessä mailissa lukee kauanko kysely suunnilleen kestää, paljonko rahaa siitä saa ja tietenkin linkki sinne kyselyyn. Keskimäärin kyselyt kestävät noin 10-15 minuuttia ja rahaa saa noin 1-5 euroa per kysely. Rahat maksetaan Paypal tilille ja minimi summa on 5 euroa, minkä sivulta voi ulos ottaa, mutta tuon 5 euroa saa kyllä helposti täyteen. Pääset kyseiselle sivulle alla olevasta bannerista. (Kun klikkaat banneria, niin odota 5 sekuntia ja paina oikealla ylhäällä olevaa skip painiketta, jonka jälkeen pääset triaba panelin sivulle)          Adfly on myös hyvä tapa ansaita hieman ylimääräistä. Idea tässä on hyvin yksinkertainen, laitat vaan linkkejä sivuille ja saat rahaa siitä. Voit laittaa linkkejä facebookkiin, blogeihin, keskustelupalstoille jne. Adfly lyhentää myös linkkejä. Esimerkiksi jos on todella pitkä linkki jonnekin sivulle niin, siitä tulee muotoa adf.ly/HIBSa tai jotakin sinne suuntaan. Rahaa saat siitä, kun joku painaa sinun laittamaa linkkiä. Juju on siinä, että ensin tulee mainos jota joutuu katsomaan 5 sekuntia ja sen jälkeen painaa oikealla ylhäällä olevaa skip nappia ja pääsee sinne sivulle minne oli menossakin. Adflyn avulla voit myös mainostaa omaa sivua suhteellisen halvalla. Minimisumma minkä voit adflylta nostaa ulos on 5 euroa ja rahat menevät luonnollisesti Paypal tilille. Tuon 5 euroa saa aika nopeasti täyteen. (Kun klikkaat banneria, niin odota 5 sekuntia ja paina oikealla ylhäällä olevaa skip painiketta, jonka jälkeen pääset adflyn sivulle)


 
           Plus500 on sivu jossa käydään osakekauppaa, ei vaadi alustan latausta jos et halua. Periaate on, että ostat halvalla ja myyt kalliilla. Plus500 sivuilta löydät kaikki tarvittavat ohjeet. Voi aluksi tuntua hieman sekavalta, mutta äkkiä oppii. Itse olen myös uusi tällä sarakkeella, mutta se ei estänyt tienaamasta jo ensinmäisenä päivänä. Nyt uusille käyttäjille 25 euroa ilmaista käyttörahaa, ei vaadi talletusta. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, vaikka et olekkaan osakekaupasta perillä.         Jos omistat jo omat kotisivut tai blogin, niin mikset myös tienaisi niillä. Liity TradeDoubleriin, netboosteriin ja TradeTrackeriin. Nämä ovat sivustoja, joissa on satoja eri mainostajia. Jos nämä mainostajat hyväksyvät sinut yhteistyökumppaniksi, niin voit alkaa julkaisemaan heidän mainoksiaan omalla sivullasi. Näistä mainoksista sinulle voi tulla sitten rahaa.  

Tule NetBooster Affiliaten julkaisijaksi


 Ansaitse rahaa verkkosivuiltasi!