iigaspike.com

ilmaista rahaa/ tienaa netissä/ parhaat ptc sivut

Yleistä PTC tietoa


          PTC eli paid to click, vapaa suomennos "maksu klikkauksesta". Periaate on että katsot mainoksia ja sinulle maksetaan siitä. Eli näillä ptc sivuilla on mainoksia joita katsot ja saat keskimäärin sen 0.02-0.001$ per mainos. Yleensä mainoksia on sivulla on noin 10–30 mainosta päivässä.  Keskimääräinen aika on 5–30 sekuntia, jonka joudut katsomaan kyseistä mainosta jotta saat maksun siitä.  Näihin sivuihin ei tarvitse mitään alkupanoksia ja ovat täysin ilmaisia jos niin haluat. Eivätkä nämä sido sinua mihinkään. Mistä sitten nämä ptc sivut saa rahaa? Mainostajat ostavat sivuille mainoksia, joita sitten tavallinen kuluttaja katsoo, eli sinä.

          Tiedän että nuo summat kuulostaa pieneltä, mutta kun rekisteröit itsesi moneen eri sivustoon, niin saat tietenkin enemmän rahaa. Voit liittyä niin moneen sivuun kun haluat, mutta suosittelen että liityt noihin mitkä olen täällä suositellut. Ne ovat ainakin toimivia, luotettavia ja jotka ainakin maksavat. Jos haluat alkaa kunnolla tienaamaan, niin sitten kannattaa suositella kavereille tai kelle vaan, eli hankit referaaleja.  Referaali on henkilö joka mennyt sinun kauttasi katsomaan näitä mainoksia ja on liittynyt sivulle. Olet niin sanottu suosittelija. Hyöty näistä referaaleista on se että, sinä saat 10-50 % siitä mitä he saavat kun katsovat näitä mainoksia. Eli mitä enemmän referaaleja niin sitä enemmän rahaa päivässä saat. Olemalla jonkun referaali ei ole sinulta pois millään tavalla, autat vaan muitakin tienaamaan.

          Alku voi tuntua hieman tylsältä ja turhalta, mutta heti kun saat edes muutaman kaverin tai kenet vaan mukaan, niin moninkertaistat tuottosi. Kuten jo sanoin, että näille sivuille ei tarvitse maksaa mitään, mutta jos haluat ansaita enemmän rahaa per mainos niin sitten voit "upgradeta" itsesi, eli maksat tietyn summan sivulle ja saat enemmän rahaa mainoksista ja muita etuja. Voit myös ostaa valmiita referaaleja sivuilta, mutta sitä en välttämättä suosittele, koska monet näistä referaaleista eivät ole kovin aktiivisia. Kannattaa vaan hankkia niitä ihan itse vaikka blogista, keskustelupalstoilta, facebookista, mistä vaan.

          Jokaisella sivulla on minimum payout/cashout, eli minimi summa jonka saat sivustolta ulos. Tämä on yleensä 2-20 $. Heti kun olet saanut minimi summan täyteen voit siirtää rahat joko payzan tai paypal tilille, joista enemmän "alkuun pääseminen" osiolla. Vaikka rahat tulevat sivuilta dollareina, niin ne voi kuitenkin erittäin helposti vaihtaa euroiksi paypalin kautta.