iigaspike.com

ilmaista rahaa/ tienaa netissä/ parhaat ptc sivut

Rahanarvoisia Etuja
       Näillä et suoraan tienaa rahaa, mutta saat rahan arvoisia etuja. Monista näistä sivuista saat pisteitä, jotka voit vaihtaa erilaisiin tuotteisiin, lahjakortteihin ynnä muihin etuihin. Kannattaa liittyä vaikka kaikkiin.
 

 


         Toluna on monipuolinen ajanvietesivusto, jossa voit täyttää kyselyitä, osallistua tuotetestaukseen, luoda omia kyselyitä jne. Tuotetestauksessa pääset kokeilemaan ensimmäisten joukossa uusia tuotteita. Liity 8 miljoonan käyttäjän yhteisöön ja ansaitse kertomalla mielipiteesi kyselyissä tai testaamalla tuotteita, jopa uusien ystävien ansiosta! Toluna on sosiaalinen yhteisö, jossa voit saada mielipiteistäsi palkinnoksi käteistä Paypalin kautta, lahjakortteja, arpalippuja 5000 €:n kuukausittaiseen arvontaan tai vaihtuviin neljännesvuosiarvontoihin monen muun yllätyksen lisäksi. Suomenkielinen sivusto. Suosittelen.

 


          
          MielipideMaailma on sivusto jossa täytetään kyselyitä, ansaitaan pisteitä ja pisteillä lunastetaan erilaisia palkintoja, esimerkiksi lahjakortteja suomalaisiin liikkeisiin. Liittyminen on ilmaista. Myös erittäin hyvä sivusto ja suomenkielinen.          Cityshoppari on etukortti, jolla saat sekä jatkuvia että kertaluontoisia etuja käyttöösi aina vuodeksi kerrallaan. Cityshoppari on suunnattu erityisesti pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa asuville. Cityshoppari on ollut trenditietoisten naisten käytössä vuodesta 1996 ja se on kasvattunaut tasaisesti suosiotaan erityisesti nuorten naisten keskuudessa. Tarjoukset vaihtuvat vuosittain ja myös niiden määrä kasvaa jatkuvasti. Mukana on yli 1000 etua eri aloilta mm: Vaateliikkeet ja Muoti, Ravintolat ja Kahvilat, Kampaamot ja Kauneushoitolat, Liikunta ja Terveys, Matkailu ja Vapaa-aika. 
         Bonari on kotimainen ostohyvitys- eli cashback-sivusto. Palvelun toimintaidea on hyvin yksinkertainen. Bonari-verkkopalvelussa on listattuna satoja erilaisia verkkokauppoja, joista ostamalla ja tilamaalla saa rahaa takaisin. Uusille asiakkaille 20 euron liittymisbonus.

 
         Ostohyvitys  on suomalainen palvelu, joka tarjoaa nettikäyttäjille rahaa takaisin heidän netissä tekemistään ostoksista. Palvelu on kuin kanta-asiakaskortti netissä, eli käyttäjät saavat bonusta palvelun kautta tekemistään ostoksista. Käyttäjät pystyvät seuraamaan tarkasti kaikki kerryttämiään ostohyvityksiä omien sivujensa kautta. Kerätyt bonukset maksetaan käteisenä pankkitilille. Yli 500 suomalaista ja ulkomaalaista verkkokauppaa. Liittyminen on ilmaista. Uusille asiakkaille 5 euroa ilmaiseksi.